Aktiviteter

Klubtur 2023

På grund af manglende tilmelding blev klubturen til St Anton  i uge 3, 2023 desværre aflyst.

Men det afholdt ikke 4 gamle drenge, Arne, Hans, Karsten og undertegnede i at tage af sted på egen hånd.

Vi blev luksuriøst indkvarteret i Pettneu ca. 8 km øst for St.A., en lille hyggelig autentisk perle med flere gode restauranter, men uden natteliv 😂.

Der afgår skibus hvert 15 min. meget tæt ved vores logi, og den holder lige uden for 2 af hovedlifterne, hvor vi for øvrigt kunne deponere vore ski og støvler varmt, tørt og uden beregning.

Ski terrænet er, sagt mildt, formidabelt, dog ikke det mest begyndervenlige, men kan du køre blå og rød, kan du stort set komme overalt.

Jeg tillod mig at blive i uge 4 også, hvor min unge ski ven Peter kom og gjorde mig selskab.

Sneforholdene i uge 3 var OK, og der kunne enda køres en del off piste, i uge 4 blev pisterne efterhånden lidt slidte/ hårde, så de krævede ekstra energi for at skiene kunne bide.

Det var et par gode uger med masser af godt skiløb og hyggeligt selskab.

Karsten lavede et regnskab for uge 3, der viser at turen kunne gøres for 7.500 kr. inkl. alt, lige undtagen evt. kaffe eller lignende på bjerget.

Alle var vilde med konceptet og insisterede på, at jeg skal forsøge at få reserveret min. 20 sengepladser til næste års klubtur, så det er jeg naturligvis gået i gang med.

Og her vil det selvfølgelig være dejligt med tilbagemeldinger fra nuværende og kommende medlemmer af SSC – M.V.H. Klaus

P.S. Har du energi i overskud efter en lang dag på ski, og kan du ikke undvære det vilde natteliv, går der natbusser ind til St.A. 😂.