Målbeskrivelse

Skanderborg Skiclub (SSC) er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb – uanset alder og niveau. Her dyrkes flere former for snesport: Alpin, Langrend, Telemark, Freeride, Freestyle og snowboard. Om du er til målrettet træning eller blot sjov og hygge, kan SSC være noget for dig.

• Få mere ud af dit skiløb.
  • Bliv bedre på ski.
  • Få flere og bedre skioplevelser.

Ud fra værdierne

• Aktivitet
  • Leg
  • Udfordring og mestring
  • Oplevelse
  • Socialt samvær og fællesskab
  • Frivillighed og demokrati

er missionen for SSC at tilbyde et dynamisk klubmiljø, der præges af medlemmerne. Der gives plads til nye idéer og tiltag, der kan fremme klubbens virksomhed, og klubbens udvikling sikres således af medlemmerne.

Klubbeskrivelse

Hos Skanderborg Skiclub tilbydes fysisk træning, sociale arrangementer og klub-ture organiseret og styret af klubbens ildsjæle. Med skiløbet som omdrejningspunkt skabes fællesskabet, hvor ideologien er klar – snesport er sjov, og er for alle!

Derfor arbejder vi sammen med Danmarks Skiforbund – DKIF og andre klubber på at arrangere ture, der henvender sig til alle målgrupper: børnefamilien og singler, ung og gammel, novicen og ekspert skiløberen. Dette afspejler sig ligeledes i skiundervisningen som varetages af danske instruktører uddannet gennem Den Danske Skiskole. Undervisningen er inkluderet i alle klubbens ski-ture.

SSC er for alle, der brænder for skiløb. Med fokus på mestring gennem den gode oplevelse i et fællesskab skabes basis for din udvikling som skiløber.

Samtidig er vores skiklub meget mere end ski. Året rundt tilbydes aktiviteter som giver den rette ski-forberedende træning samt fælles oplevelser. Og som aktivt medlem er du med til at skabe fællesskabet og klubbens fremtid.

Klubben tilbyder følgende aktiviteter:

• Ski-gymnastik
  • Skiteknisk træning i SkiArena
  • Rulleski og rulleskøjter
  • Mountainbike
  • Fitness træning
  • Cykelture

Ønsker du at være med til alle disse arrangementer og træning så bliv medlem her: http://skanderborgskiclub.dk/indmeldelse/