Info om turen

Kombinér fællesskab og skiundervisning i verdens bedste skiområde. På klubturen i uge 11 er samvær og din udvikling i højsædet.

Vi lægger op til social-fællesskabsorienteret skitur, hvor skiløb og hygge er i centrum.

Turen inkluderer:

• Ophold i stor fælles Chalét med bad/toilet
  • 7 overnatninger
  • 3 undervisningssessioner
  • Idrætsrejseforsikring

Priser:

Kør-selv incl. 6 dages liftkort

• Voksen: 4600,-
  • Barn (5-12 år): 4100,-

Kør-selv incl. 7 dages liftkort

• Voksen: 4950,-
  • Barn (5-12 år): 4450,-

Forplejning:

Da vi bor sammen i ét Chalét har vi fælles mad og husholdning. Mere information herom følger efter tilmelding.

Indkvartering: Chalét Paulo

• 9 soveværelser á 2 personer 1 soveværelse á 4 personer 7 badeværelser
  • 8 WC/toilet
  • opholdsrum med åben køkken (vaskemaskine + tørretumbler + 2 opvaske-maskiner + køleskab + stort køleskab + fryser + 5-pladet komfur + ovn + mikroovn + 2 kaffemaskiner + 2 el-kedler)
  • stue med pejs, flat screen satellite TV; DVD-spiller; stereoanlæg
  • Wi-Fi internet access (free of charge)
  • SAUNA 2 brusere; håndklædetørre
  • terrasse; 2 balkoner
  • skirum; elektrisk skistøvlevarmer
  • Afstand til liften: Ca. 350 m. Eller gratis skibus til liften kl. 08.55 (dog ikke lørdag).

Skileje:

Ski & snowboard kan med fordel lejes via Happy Skiing: http://www.skiset.dk/partner/happyskiing/ .

Tilmelding og betalingsbetingelser:

1. Tilmelding pr. mail til tur-leder Kurt Nørup Mortensen, knm@pc.dk. Angiv følgende information pr. deltager: navn, adresse, fødselsdato, e-mail, ski-niveau.
  2. Din tilmelding er først gældende efter indbetaling af depositum á kr. 1800 på Reg. 1551 Konto 3675122857. Påfør “SKI+navn” ved indbetaling.
  3. Restbetaling foretages senest 1/2-2018 til ovennævnte konto. Angiv venligst hvilket liftkort (6 eller 7 dage), der ønskes.

Deltagere SKAL være medlem af Skanderborg Skiclub eller medlem i anden skiklub under Danmarks Skiforbund.

Indmeldelse: http://www.skiforbund.dk/tilmeld_skiklub/?idk=142&klub=Skanderborg+Ski-Club

Har du spørgsmål til turen, så kontakt Kurt.

De bedste snehilsner

Skanderborg Skiclub