Langrend

RULLESKI-INSTRUKTØR SØGES

• Skanderborg Skiclub er indehaver af flere sæt rulleski til fri afbenyttelse af klubbens medlemmer. Desværre bliver de for tiden slet ikke brugt til hverken træning eller konkurrence. Vi søger derfor en rulleski-entusiast, der har lyst til at iværksætte træning/events inden for rulleski.

DANMARKS SKIFORBUND INDBYDER TIL VASALOPPET

• Vasaloppet: Er det klassiske svenske skiløb, hvor du skal løbe 90 km på langrendsski i klassisk stil på under 12 timer og 30 minutter. Vasaloppet er søndag den 4. marts 2018.
  • Deltagere: Alle der er født i 1999 eller tidligere, og er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund kan deltage. Deltagelse sker under eget ansvar.
  • Du kan tilmelde dig: Vasaloppet uden bus og logi.Vasaloppet med bus og logi, vælg bus fra Jylland eller bus fra Sjælland. Bus og logi uden Vasaloppet, vælg bus fra Jylland eller bus fra Sjælland. Hotelbus med og uden Vasaloppet.
  • Tilmelding og betaling: Tilmeldingen lukker torsdag den 2. november 2017 kl. 23:59 eller når 500 deltagere nås. Tilmelding og betaling sker på: www.events4u.dk

DM 2018 LANGREND

• Kvitåvatn, Rjukan, Norge – 28.januar – 3. februar 2018
  • Konkurrencer: Duathlon, knock-out sprint, kort distance, par stafet, lang distance og Gausta Skimarathon
  • Aktiviteter for børn: Mandag – fredag, begge dage inkl. 5×1 times skiskole. Mørkeløb, grill i sneen, lektiecafe for børn
  • Aktiviteter for voksne: Er du tilmeldt alle konkurrencer er instruktionen 2×1,5 time tirsdag og torsdag inkluderet i deltagergebyret. Ellers betales kr.100 per lektion. Kommer du med bussen torsdag aften via Gardermoen er instruktionen fredag og søndag inkluderet i busprisen.
  • Transport: Bus Holte-Kvitåvatn t/r eller Bus Gardermoen-Kvitåvatn t/r
  • Tilmelding: Til konkurrencerne og transport: http://kortlink.dk/qurz eller find tilmeldingsknappen på www.dmlangrend.dk
  • Bookning af logi: Sker direkte til Kvitåvatn Fjellstoge http://www.kvitaavatn.dk/