Freestyle

Skanderborg Skiclub er medlem af Freestyle Kraftcenteret under Danmarks Skiforbund.

Freestyle Kraftcenteret (FKC) arbejder med at varetage freestylesportens interesser i Danmark. Dette gælder både for ski og snowboard. Foreningen skal således få freestylesporten til at blomstre i Danmark, både ved at understøtte rekruttering og talentudvikling i klubberne, samt supportere og drive eliten inden for freestyle.

Af tiltag/aktiviteter hvor FKC har været involveret kan bl.a. nævnes følgende:

• Fælles bustur til FROSTBITE og BadAss Boxsession i Århus (freestyle konkurrence i dk)
  • Efterskole DM i Jib (freestyle konkurrence for efterskoler)
  • Støtte af freestyle atleter frem mod vinter OL 2018
  • Freestyle DM
  • Oprettelse af freestyle talent- og landshold

Skanderborg Skiclub støtter med sit medlemsskab af FKC freestyleatleter fra SSC, der er optaget på freestyle talent- og landshold under Freestyle Kraftcenteret. Fra SSC er Markus Boa optaget på talent-landsholdet efter en flot præstation til Freestyle DM 2017. Læs interview med Markus Boa her.

markus