Guide til sikker skiferie i 2022

Cirka en halv million danskere rejser under normale omstændigheder på skiferie i løbet af en vintersæson. Det bliver desværre nok ikke lige så mange der kommer afsted i år, da coronavirussen stadig har sit greb i Europa. Men selvom smitten stiger i mange europæiske lande, er der stadig masser af muligheder for at holde en sikker skiferie i 2022.

Vi ønsker at hjælpe flest muligt danskere sikkert afsted på skiferie i år. Derfor har vi samlet denne guide, der gennemgår alt lige fra coronavirus-situationen i Europa, reglerne for det blå sygesikring, fordelene ved en privat rejseforsikring, samt gode råd til både skiferie med bil og fly.

Kort sagt, alt hvad du har brug for at vide, for at holde en sikker skiferie med familie og venner i 2022.

– www.RejseforsikringsGuiden.dk

Herunder har vi samlet alt info i ét overblik. Vi vil gerne dele vores info med så mange som muligt, du er derfor velkommen til at bruge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *