Guide til sikker skiferie i 2022

Cirka en halv million danskere rejser under normale omstændigheder på skiferie i løbet af en vintersæson. Det bliver desværre nok ikke lige så mange der kommer afsted i år, da coronavirussen stadig har sit greb i Europa. Men selvom smitten stiger i mange europæiske lande, er der stadig masser af muligheder for at holde en sikker skiferie i 2022.

Vi ønsker at hjælpe flest muligt danskere sikkert afsted på skiferie i år. Derfor har vi samlet denne guide, der gennemgår alt lige fra coronavirus-situationen i Europa, reglerne for det blå sygesikring, fordelene ved en privat rejseforsikring, samt gode råd til både skiferie med bil og fly.

Kort sagt, alt hvad du har brug for at vide, for at holde en sikker skiferie med familie og venner i 2022.

– www.RejseforsikringsGuiden.dk

Herunder har vi samlet alt info i ét overblik. Vi vil gerne dele vores info med så mange som muligt, du er derfor velkommen til at bruge

Skigym

Hej alle

Vi håber og tror på at corona er kommet lidt under kontrol. Så nu sker der atter noget i den hæderkronede skiclub.

Pkt. 1: Vi har fundet en ny træner til vore skigymnastik – for første gang i klubbens historie en mandlig træner. Vi håber på at starte den 20.09.21, men I hører nærmere 🙂

Pkt. 2: SSC arbejder p.t. med at tilbyde tur til Wagrain i uge 6 (uden klubundervisning) og en tur til Viehhofen/ Saalbach i uge 7 (med klubundervisning) også her kommer der bedre info ASAP. M.a.o. Hold jer ikke tilbage – skynd jer at forny jeres medlemsskab eller tegn et nyt i Skanderborg Ski Club så hurtigt som muligt.